Kazen
uit eigen streek,
artisanaal gerijpt.
artisanaal gerijpt.
De Kaastafel is reeds 17 jaar een vaste waarde op 8 Limburgse markten. Van maandag tot zaterdag zijn we onderweg om klanten te bedienen met de glimlach.
Conny Gijbels & Angelique Dirkx
Over ons
Onze belangrijkste troeven: versheid, kwaliteit en hygiëne. Dit zijn waarden die we elke dag opnieuw nastreven en waar we geen toegevingen doen. We importeren onze kazen rechtstreekst vanuit kleine kaasmakerijen uit gans Europa. Mede dankzij de dagelijkse aanvoer via onze trouwe leveranciers die de kazen zorgvuldig selecteren op de vroegmarkten van Rungis (Parijs).
Al onze kazen worden verder aangerijpt, gewassen en gedraaid tot ze hun volle smaak bereikt hebben. Wij laten u met veel plezier genieten van een enorm rijke Europese kaascultuur dat die bestaat uit een assortiment van maar liefst 350 soorten kazen. Daarnaast hebben wij nog enkele specialiteiten in huis: onze zeer gesmaakte kaastaart met een bodempje van speculoos en onze huisbereide kaaskroketten.
Kom dus zeker even bij ons langs en maak kennis met de lekkerste kazen, de kazen van de Kaastafel!
Markten
Wekelijks zijn we te vinden op volgende markten:
Maandag:
- Diepenbeek ( 7u – 13.30u )
Dinsdag:
- Hasselt ( 7u – 13.30u )
Woensdag:
- Bilzen (7u – 13.30u )
Donderdag:
- Tongeren ( 7u – 13.30u )
Vrijdag:
- Hasselt ( 7u – 13.30u )
- Kermt ( 14.30 u – 18 u )
Zaterdag:
- Sint – truiden ( 6.30u – 13.30u )